Inflyttad


Jadå, då var man inflyttad och klar. Ser lite stökigt ut bara, men jag jobbar på att få allt på rätt plats. Idag när jag kommer hem ska jag slänga in en tvättmaskin också. Fan så huslig jag är!! Måste komma på vad jag ska laga för lyxig mat också. Maggan har ju dragit iväg på lyxkväll och skämmer bort sig själv. Jag däremot, jag ska dricka vin och äta choklad! Det är bra att fylla år, man får massa roliga saker utav vänner. Tack Alexandra! :) Det är kul när man får vinflaskor, då blir det något som man vanligen inte provar. Och choklad fick jag, är inte choklad det bästa i världen? Så mysigt!

Det var så skönt när mina föräldrar kom och hjälpte oss att packa upp saker och ting, och Maggans föräldrar som har hjälpt och forsla runt alla våra grejer över hela staden. Vilka bra föräldrar ni är! :) Små goseposar!

Bilder på hela skiten kommer så fort jag har städat upp lite bättre ;) Åh jag har en överraskning till Maggan, han får se imorgon :D Jag är ta mig tusan lite stolt att jag har vågat fixa, och någon stans där jag inte varit. Ja jag är lite nervös kommer säkert gå vilse. Men jag lovar ta bild på konstverket efteråt får alla ni se också :D

Nu skall jag sätta RAKA frimärken på alla kuver :(
bajs

RSS 2.0