Skor Skor Skor!


Så vad har hänt, det har varit jul! Så en tripp till Trollhättan och till Maggans föräldrar har hunnits med. Även jobbat lite, var väll inte fantastiskt kul, men ja det måste ju göras det också. Lekt med syrrans lille kille, Hampus, så otroligt snabbt tiden går, tyckte han kom ut precis och nu kryper han runt och grejar. Är så söt när han försöker gå runt, trippar fram på tårna.

Idag har vi varit på rean och stökat runt, jag fann ett par tjusiga ecco-skor, 200kr under ordinarie pris så jag kände mig nöjd när jag gick därifrån. Men kasst nog verkar jag ha storlek 38½, så 38 var väldigt trånga och 39 lite lite lite lösa, men inga varma skor direkt så blir perfekt med ett par tjockare strumpor i!

Nu ska vi iväg till Kicki och Tobbe och mysa lite. Ska bli superskojsigt, får berätta mer imorgon. :)

Natti Natti


Julepynt

Då är julepyntet uppe! Jag har till och med tagit upp granen, egentligen vill jag inte ställa upp granen fören dagen före julafton. När jag var liten så stod alltid granen färdigklädd dagen före julafton så sa man att det var tomten som hade gjort, och så fanns det paket under sängen!! Det var så häftigt. Men jag och Maggan drar till trollis sen och då hinns inte granen upp så den får vara klar! Alternativet var att inte ta upp den alls, men det skrotades ganska snabbt. Och jag har gjort ett pepparkakshus. Eller jag har dekorerar ett iaf. Baka det själv, är jag för lat att göra. Jag tycker inte det är så spännande att baka pepparkakor, degjäveln tar ALDRIG slut, så det ska inte göras. Egentligen är jag rätt trött på att baka överhuvudtaget, men det blir alltid fel när jag gör. Jag är lite utav en "ungefär-människa" och när man bakar måste man göra exakt annars skiter det sig! När Maggan och jag firade 2-års dag, då hade jag bakat!! Och några dagar efteråt bakade jag också, då gjordes det dumledrömmar!! ÅÅH så gottigt! Men degen blev inte riktigt klar, för jag gjorde "på ett ungefär" men den smakade friterat så det funkade också, fråga mig inte hur jag lyckades.

Har nu varit dutkig och laddat min kamera så jag kan ta lite kort, är rätt skoj at dokumentera sin värld. Dock är det regnigt och grått ute men det gör säkert inget. Jag fick postat mina julekort igår! De ni! Helt otroligt för att vara mig skulle jag vilja påstå. Får vi se om de kommer fram bara.

Nej dags att dra till arbetet! Njut av min sockerbomb nedan och min fina plastgran som inte barrar!


Pipparkakehuset


Julegranen

Lördag Slördag - do_0b

Trevligt Trevligt! Mina dansande små kottar! Petrus och jag haver oss en trevlig liten arbetsdag såhär på Lucia. Ingen av oss sjunger, men vi har julmusik och är så söta! Fast nu gick hon. Det betyder underhållning för Emelie! Dags att klä av sig naken och springa runt som en struts. Jag har arbetat hårt under tiden som har varit nu, så jag tar mig en liten paus. Sedan är det bara att fortsätta med registreringarna. Ack så skojsigt!

Magen börjar hungra också, ska bli så gott med mat idag! Den var supergod igår och jag har tankar om att den är ännu bättre idag. Ska bli så mummsigt! Maggan var så duktig och lagade mat igår, han gör det gansak ofta nu. Det är skönt jag är så trött när jag kommer hem. Det tär på en att jobba massor. Fy fan Petrus satte på dålig musik och sen drog hon! Så får jag sitta här och lyssna på skiten, oturligt att jag är lat och inte orkar gå för att ändra musiken. Låter lite som Kalle Anka.

Våran kära Alex dra iväg nu. Hoppas att inga hajar får nys om henne och försöker smaska på henne. Hon har lovat vara försiktig! Tur detta Jag vill också åka iväg och mysa någonstans. Det skulle vara skönt, bara komma iväg och gömma sig lite. Samla nya tag.

Nej nu är pausen slut, dags att återgå!

Over and out Peace½!

RSS 2.0