Lördag Slördag - do_0b

Trevligt Trevligt! Mina dansande små kottar! Petrus och jag haver oss en trevlig liten arbetsdag såhär på Lucia. Ingen av oss sjunger, men vi har julmusik och är så söta! Fast nu gick hon. Det betyder underhållning för Emelie! Dags att klä av sig naken och springa runt som en struts. Jag har arbetat hårt under tiden som har varit nu, så jag tar mig en liten paus. Sedan är det bara att fortsätta med registreringarna. Ack så skojsigt!

Magen börjar hungra också, ska bli så gott med mat idag! Den var supergod igår och jag har tankar om att den är ännu bättre idag. Ska bli så mummsigt! Maggan var så duktig och lagade mat igår, han gör det gansak ofta nu. Det är skönt jag är så trött när jag kommer hem. Det tär på en att jobba massor. Fy fan Petrus satte på dålig musik och sen drog hon! Så får jag sitta här och lyssna på skiten, oturligt att jag är lat och inte orkar gå för att ändra musiken. Låter lite som Kalle Anka.

Våran kära Alex dra iväg nu. Hoppas att inga hajar får nys om henne och försöker smaska på henne. Hon har lovat vara försiktig! Tur detta Jag vill också åka iväg och mysa någonstans. Det skulle vara skönt, bara komma iväg och gömma sig lite. Samla nya tag.

Nej nu är pausen slut, dags att återgå!

Over and out Peace½!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0