Allmänt flummande

Hubba bubba apelsin är väldigt gott, idag är det en skön torsdag med massa sol och inte så mycket moln. Har förbättrat mina arbetstekniker och har lite mera städat på mitt bord. Iaf om man jämför med hur det var innan. Fast Emelie syndromet lär väl för alltid finnas kvar, går nog aldrig att få veck riktigt. Jag är en mycket stökig person. Men!! Jag vet alltid var jag har lagt mina saker och har superkoll. Ett komihåg som en riktig ja vad som nu kommer ihåg saker kallas. Det är jag! Skall ta mig en liten shopping runda sen, det har jag gjort mig förtjänt av. Hade en pajgörar dag i söndags. Bakade en massa jävla så nu är jag förträffligt trött på paj, men idag har jag med mig det i matlåda!

Imorgon är min lediga dag, fy så lugnt jag ska ta det. Bara fundera ut hur jag kan lata mig på bästa sätt. Det ska bli så fruktansvärt skönt. Mitt tuggumi börjar ta fart igen, och min finska blir allt bättre. Ett litet smakprov följer nedan.


  • Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia

För alla icke finsktalande betyder detta; Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Den enda mening jag kan på finska, jag brukar dock alltid missa käytöllä. Jag har genomfört experiment utav denna form, kan dock aldrig påstå jag uppnått laxernade effekt men någon gång ska jag lyckas! Eller möjligen flytta till USA och stämma tuggumiföretaget för att det är falskmarknadsföring. Man kan stämma vad/vem som helst i USA, visste ni att hälften utav världens advokater finns i USA. Så är det! Tacka vettja sverige. Fint och mysigt med gosigt regn. Hylla vårt sverige och älska det, sjung en sång!ska du följa med mig hand i hand till lilla vackra skåneland?
där kan man rida häst, man kan titta på en ko, man kan leka loppan uti en sko
och när man detta gjort kan man titta på en hjort, som betar uti gräset, oj det var säkert
och när det var säkert så kunde man gå, uti en hage på sina tår,

Tredje gången gillt


Det är Pocahontas väder, var riktigt häftigt att gå till jobbet och få massa löv blåsandes upps. Sicken jäkla tur att kjolen inte åkte på idag. Körde på blottarklänning (enligt Petra) igår, så fick köra på säkra kort idag. Jag och Alex skall dra brud/filmkväll. Lite nervigt, tydligen är det skräckfilm som är Alex passion. Det är då verkligen inte min! Vi snackar om bruden som är så jävla cool och fick mardrömmar av första Harry Potter boken. Oyeah! Jag hävdar dock att jag inte är mesig ändå! Jag vågar mörda silverfiskar! Haha,har nu suttit och tänkt i fem minuter på vad jag mer vågar göra, men jag kommer inte på något. Fan vilken mes jag är.

På tal om meseri. Det var så hemskt härom dagen. Först blev jag terroriserad utav en spindel som hade gömt sig i badkaret. Nu efteråt kom jag på att man helt enkelt kunde spolat ner den med hjälp av vattnet, men det var inget som slog mig då. Alex har avslöjat hur man kan mörda silverfiskar med hjälp utav hårspray. Jag gjorde ett tappert försökt med att spraya sönder min inkräktare. Dock blev han bara lite stel, möjligen groggy också, men dö gjorde han inte. Han var snabbt springade runt där på nytt efter en kort stund. I dessperasionens läge sprayade jag ytterligare. Så nu är vår hårspray tyvärr slut, men i ett gott syfte! Jag sprayade den så stel att den inte orkade springa. Tog ett plast rör och satte över honom, ringde hysterisk till Maggan för att meddela vad jag hade lämnat i badkaret och att det var hans uppgift som man att eliminera odjuret tills jag skulle komma hem. Tilläggas bör väl även att spindeln var ca en cm stor. Dock livsfarlig!!

Gick iväg och jobbade, hade nattpasset, så kom hem lagom runt ett snåret. Körde min vanliga hemkomstritual och tog en pissepaus. När jag sitter på min lilla toalett säger något till mig "titta bakom dig Zzzzz" Sagt och gjort, jag vrider mig om, där sitter en liten jävla spindel till! VAD VILL NI MIG!!? Jag blir lite irriterad och funderar på om jag ska försöka våga ta bort den här själv istället för att besvära Maggan. (Vi vet dock att det aldrig kommer hända, men jag inbillar mig att tanken var god!). Jag böjer mig ner för att mörda min nya fiende, tittar lite åt höger, och där sitter hans mamma!!!!! HON VAR SÅ STOR!!!! SÅ TJOCKA BEN!!! Jag får mardrömmar bara jag tänker på det. Jag blir helt galen flaxar runt och skriker med byxerna vid knäna! -MAGGAN MAGGAN!! DÖDA DEN DET ÄR EN SPINDEL!! DÖDA DEN!! Maggan suckar och går snällt ut för att se den lilla spindeln som jag så hysteriskt skriker om. Han suckar ännu högre och jämrar sig om vilken feg gris jag är. Jag har inte ord för att berätta om Mammaspindel. Maggan gör den stora upptäckten själv, och jag ser hur rädd han blir och han hoppar tillbaka och slår nästan i handfatet. Jag börjar skratta hysteriskt!! Maggan vill inte heller ta bort den. Som tapper riddare har han inget val.

Nu är alla tre döda, jag sover lugnare, och Maggan tycker inte att jag är så jävla feg längre!

Alla nöjda! :D


Gosiga dagar på träbänkar och filmdukar


Mitt hyckleri sket sig totalt! I torsdags på vägen hem, tänkte jag för gullighetens stund vara söt och snäll, införskaffa blommorna och en smaskig muffins att gosa till lite extra på. Inhandlade även pizza då jag efter många om och men kände att jag inte orkade vara spisslav under kvällen. Maggan samtyckte det kunde va soft. Då jag bokat tvätttid som han fick ansvara över. Sagt och gjort. Hoppar av bussen för att inhandla alltihopa, kommer in på ICA då det är svindyrt att köpa blommor på alla hjärtans dag, så även på ICA. Ställer snålheten in och några roser behöver det ta mig tusan inte vara. Röda tulpaner är fan så fina. Tar dessa, hittar smaskiga muffins och ställer mig i kön. Springer iväg ut för att hinna med tåg, självklart går aldrig mitt tåg utan jag tågluffar mig hem så långt jag kan för att slippa stå i kylan. Äntligen framme! Springer till pizzerian kirrar sköna pizzorna och går hem. Riktigt stolt, Maggan kommer bli glad!

Springer igenom parken, och träffar på en läskig gubbe som jag skyndar ifrån, skuttar upp i trappan och ringer på dörren och väntar på Maggans steg innan för. Ler stolt får en puss och känner mig glad. Ser att han har diskat all disk, åh så skönt! Allt tvätt tvättas, kommer in i köket står en bukett med rosor och presentkort på spa. Förvåningen kommer in, känner mig något dum "ehm här är ica tulpaner och en muffins, ÄLSKAR DIG!!".

Så idag gjorde jag till egen specialare utav hjärtedagen. Lagade lyxmiddag och drog med Maggan på bio. Sweeney Todd, blodig men vacker. Gillar Helena Bonham Carter, hon är sexigt mystisk på något vis. Softblodig saga. Bion var mysig, den var stor, jättestor! Hemma från landet var väll 1/4 utav denna. Hade väll drygt 60 platser, jämfört med 325, kände mig som en liten myra. Men soft va de! Dock var stolarna skönare på landet. Har träsmak i röva.

Nu blir det till att sova för att klisteriklistra frimärken imorgon. Ha en skön natt, peace out!

En ny start, klag!


En ny start på livet, en blogg! Hur läskigt som helst. Kära alme talar så varmt om det och kan nog fan va gött att skriva av sig med sitt eget otroligt kassa språk och bara hoppas på att inte något läser de. Ah men lite som "Kära dagboken, idag har jag råkat göra sönder pepparkakshuset i hallen med hjälp av en boll. Säg inget till mamma *blink blink*"

Påtal om saker man inte får göra; Blanda ögonmåttsdrinkar på en onsdag. Torsdagen blir inte en så fin arbetsdag då på något vis. Jag sitter i mitt hörn och små fnittrar för mig själv och känner mig jävligt sleten. Fast fan så kul jag hade igår! Alltid lika trevligt att umgås med folk som gaddar ihop sig mot sambon. Man blir lite lycklig när man kan retas så jävligt. Dock måste jag verkligen öva på mitt fruktansvärt dåliga ögonmått. Jag ber om ursäkt för eventuella ömma huvuden idag. Fast jag hade sketa kul! Fnitterapa till tusen efter ett tag.

Men snabbt över till det jag faktiskt hade tänkt tala om: Alla hjärtans dag!

Tråkig dag som alla ska göra saker på tillsammans för att lossas att det är "ååh våran speciella dag". Varför vill man ha en speciell dag ihop med 78941 89041 andra par i världen som alla just tänkte att "detta blir vår dag". Har man träffat varandra på just den dagen ja men sure special, men jag skulle nästan ta illa upp om Maggan skulle fria på alla hjärtans dag. Så ospeciellt! Nej, jag vill ha speciellt för hjärtat, inte för att det står i almanacka. Pff!

Tänker dock förbli den hycklare jag är, köpa blommor till min älskling på vägen hem. Göra en hjärtbakelse, och säga "du är extrafin idag sötnos!". Sen dricka en jävla massa vatten, gå och lägga mig för att förhoppningsvis vara lite fräschare imorgon.

RSS 2.0