Allmänt flummande

Hubba bubba apelsin är väldigt gott, idag är det en skön torsdag med massa sol och inte så mycket moln. Har förbättrat mina arbetstekniker och har lite mera städat på mitt bord. Iaf om man jämför med hur det var innan. Fast Emelie syndromet lär väl för alltid finnas kvar, går nog aldrig att få veck riktigt. Jag är en mycket stökig person. Men!! Jag vet alltid var jag har lagt mina saker och har superkoll. Ett komihåg som en riktig ja vad som nu kommer ihåg saker kallas. Det är jag! Skall ta mig en liten shopping runda sen, det har jag gjort mig förtjänt av. Hade en pajgörar dag i söndags. Bakade en massa jävla så nu är jag förträffligt trött på paj, men idag har jag med mig det i matlåda!

Imorgon är min lediga dag, fy så lugnt jag ska ta det. Bara fundera ut hur jag kan lata mig på bästa sätt. Det ska bli så fruktansvärt skönt. Mitt tuggumi börjar ta fart igen, och min finska blir allt bättre. Ett litet smakprov följer nedan.


  • Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia

För alla icke finsktalande betyder detta; Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Den enda mening jag kan på finska, jag brukar dock alltid missa käytöllä. Jag har genomfört experiment utav denna form, kan dock aldrig påstå jag uppnått laxernade effekt men någon gång ska jag lyckas! Eller möjligen flytta till USA och stämma tuggumiföretaget för att det är falskmarknadsföring. Man kan stämma vad/vem som helst i USA, visste ni att hälften utav världens advokater finns i USA. Så är det! Tacka vettja sverige. Fint och mysigt med gosigt regn. Hylla vårt sverige och älska det, sjung en sång!ska du följa med mig hand i hand till lilla vackra skåneland?
där kan man rida häst, man kan titta på en ko, man kan leka loppan uti en sko
och när man detta gjort kan man titta på en hjort, som betar uti gräset, oj det var säkert
och när det var säkert så kunde man gå, uti en hage på sina tår,

Kommentarer
Postat av: alexandra

Nej du, tuggummi funkar då inte. Minns gånger då jag kryssat med nån båt till finland och köpt sånt där tiopack med tuggummiförpackningar. Jag satt alltid i bilen sedan och tuggade paket efter paket. Inget hände, förutom att min bror fick fnatt och skrek då jag jag tuggade så äckligt och glupskt som jag bara kunde (sant).

2008-02-28 @ 10:41:41
URL: http://laxdjevel.blogg.se
Postat av: alexandra

Krya på dig Empan! Hoppas du kan njuta lite av helgen iaf! Vi saknar dig (alla utom Bengt då, för honom tycks du ha smittat). ;)

Krya-på-dig-kram!

2008-03-07 @ 13:31:49
URL: http://laxdjevel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0