Flyttning


Jag vill då aldrig mera flytta! Fy så förbaskat tråkigt det är!! Packa saker där de ska vara är väll knappast min starkaste sida, så det är som vanligt när Emelie håller på med något, lite huller om buller! Men det är ta mig fan så det ska vara! Jag hade en jättefin prydnaskruka ståendes i fönstret bara för den var lite sisådär lagom sexig, så nu när jag skulle packa ner den tyckte jag det såg konstigt ut med små svarta små luddsaker där i. Så tittar jag lite närmare, då är det en jävla massa pyttesmå spindlar som ligger där i!! Jag hatar spindlar! Men trevligt att djur trivs så bra att de vill göra små bebisar i vår lägenhet. Men fy så snuskigt!

Jag har bränt mig också, när min mor ser mig kommer hon bli så förvånad, såhär brun har jag väll inte varit sen jag var 6 år och sprang runt naken i trädgården med min fina enhörningstoffs hon alltid satte upp min lugg med, just för att jag skulle få lite färg i pannan.

Nu har jag fyllt år också, blivit gammal kärring, hela 21 år, fy så tiden går. Jag har köpt en söt liten pyjamas åt min systerson, som jag har lovat att posta ner. Nu när jag äntligen (för detta var en månad sen) skulle få tummen ur röva och skicka iväg den. Då märker jag att expediten har missat att ta bort den där stora vita pluppen som sitter på kläder, så nu får jag gå tillbaka för att be dem ta bort den... Blä! Men kära Hampus, jag lovar att ta med mig kuveret och lägga den på brevlådan med en gång, så jag hoppas du ska kunna få njuta av döskallepyjamasen :) Annars får du något sött litet syskon om några år du får se använda den ;)

Nu ska jag avnjuta lite njutningstid i soffan och bara lyxa mig själv till döden skriker!

Grattis syster yster!

Ohw idag fyller min kära syster år! Hon får massa grattis kramar. Jag kan inte ge några :( men jag älskar henne så ändå. Ho ä rätt söter. Fast hon var jävligt elak när vi var små. Slog mig massor! Fy på dig! Äggade mig till tusen, fy! Jag inbillar mig starkt att det var hennes fel som mina barbiedockor saknade sina huvuden. Det kan ju absolut inte varit mitt fel! Gud nej! Host!

Imorgon skall jag in i centrum (hoho) och arbeta lite. FAst jag har semester, men det gör inget. Kan jag va ledig när mor och far kommer upp och hälsar på istället. Skall bli så kul! :) Och då har vi flyttat, det skall bli skönt. Jag vill handla så mycket grejer! BAH!

Nej sova sova sova om man skall hinna/orka upp imorgon.

Nattipatti knasskallar!

Ausgang!


Ausgang bruwdar! Linserna är i solbrillorna på och den ack så tjusiga klännignen (i mitt tycke) är på! *dansar iväg*

yalla -Yoggi


Mmmmm, jag älskar jordgubb-lime drickyoghurt! Jordgubb och lime överhuvudtaget. Den gör mig så glad. Ja då var det dags igen att arbeta en helg. några helger på rad! Värsta radarn. Känner mig så seg och sleten. Men vad gör de?! Det gäller ju att passa på nu att jobba så man kan sitta lungt och slira och hare gött på semestern.

Maggan har skadat sig! Han sparka på saker så nu skuttar han runt som en liten halthöna. Dock väldigt söt för det. När han inte ser mig fnittrar jag i hans ovetskap.

Bussstrejken skall vara över, det är trevligt. Jag vågade dock inte chansa imorse ifall just min buss inte skulle vara upp for the test. Jag skulle då bli mycket ledsen, så även den personen som jag skulle byta av. Men gud vad jag väntar på att få flytta. Det ska bli så fint! Jag ska hadet fint och lyxigt! Eller nä, men det ska bli fint. Åherregud jag fick precis en liten hjärtattack. På min kollegas stol hänger en tröja, som jag nu fick för mig var en jätte läskig varelse som var här för att döda mig! Ja så kan de gå, men nu är det lungt igen.

Nej! Dags att jobbabobba!

Torsdagen den 3 juli mohehe


Igår blev en dag springandes runt på Gröna Lund. Lekandes femkamp, det var trevligt. Turligt nog på hemvägen när jag och kära Bengt skulle knalla oss mot tunneltuben var jag jättesäker på att vi skulle ta av på en gata längre fram. Två tummar upp till Bengt som stod på sig och visste åt vilket håll vi skulle, jag hade nämligen hittat en omväg, men det var ju så mysigt promenad väder!

Just nu har jag precis vaknat efter min tredje middagslur. Jag känner mig något otroligt seg idag och vill änna inte ta för mig något. Jag funderar på hur jag ska lägga upp packandet. Nu har det mest blivit att allt ligger överallt så man vet inte vad som är vad snart. Jag har färgat mitt hår också! Det måste ju nämnas. Alla verkligen ALLA på mitt arbete har gjort slingor och hållit på med sitt hår. Jag kände mig tråkig i mitt och började se gråa hår efter ett tag. Fick lurat med mig Maggan till affären så vi inhandlade lite schyssta färger, jag är nämligen för snål för att gå och göra det hos en frisör. Min kära mor (eller syster då hon har lurat mig till råttförsök) har ordnat allt sådant åt mig tidigare. Men icke nu! Jag inbillar mig att det blev tjusigt, det känns tjusigt. Maggan säger jag blev sexig då försöker jag leka lejon lite extra! Det ni! Hoppas ni får äckliga bilder!

Idag har varit en dag i funderingarnas tecken. Jag skall packa träningsväskan också och dra iväg och jobba på 6-packen!

RSS 2.0