Klagmonstret igång igen!


Jag vet inte ritkigt men jag känner mig lite besviken. Sovit dåligt som en ko, Maggan är pollenalergiker samt förskyld eller dylikt. Vilket gör att han hostar som en stor ponny, dock väldigt söt ändå. Tyvärr sover inte jag så vidare bra när det hostas, men kan ju inte hjälpas. Bara försöka snosa sig in i kudden hårdare och hoppas på det bästa. Jag ligger där och snoozar för det är det jag gör bäst. Älskar att snooza!! Finns verkligen inget bättre. Kan ligga i timmar. Dock tänkte jag ikke idag! Började med det sexiga sju passet. Vilket gör att tant Emelie måste sitta senast på halv tåget för att ha en chans att hinna med bussen vidare till det ljuvliga arbetet.

Sagt och gjort, jag hoppade över mitt älskade snooze, inte ens i några minuter gjorde jag! Skuttade upp med en gång, segade mig ut i duschen. Kände att kroppen inte vaknat och börjar må illa (vilket jag gör på morgnarna när jag måste stå upp för tidigt!!) men ingen som klagar för det. Kollade på tv-shop för att se om huvet kan vakna till något. Får på mig kläder, lite smink, kommer på att jag har inget busskort, letade reda på mobilen. Turligt nog städade vi igår så jag fann den rätt enkelt. Dags att lomma iväg till tåget, lyckat missa jag halvtåget men det gick ett lite tidigare än vanliga som ska gå så jag hann med bussen turligt nog vid bytet. Dock såg inte chaufören så glad ut, men men han kanske har jobbat sen 12 inatt, så honom klandrar jag inte.

Kämpade emot som tusan för att klara av att hålla mig vaken på bussen, finns inget bättre än att sova med solsken lysandes i ansiktet. Framme! Jag har plingat, för jag är som ett litet barn, måste vara först med att plinga det är så roligt. Springer upp till jobbet, kommer ihåg att vi har flyttat ner en våning i huset och åker inte fel. Kommer in, nattpersonen frågar om den kan dra, och det är ju helt ok jag ska ju jobba ändå.

Springer runt och barnslar mig lite, har hittat en spegel på vår nya våning, den är perfekt! Två tummar upp.

Startar min mail för att se om det hände något kul i fredags, det var ju min lediga dag då läses ingen mail. Slår på den, första mailet "En liten schema ändring", oj oj här har de hänt grejer. "Vi har ändrat så man kan börja 7:30 istället för klockan 7:00, GRATTIS! Ni får sova mera! Detta gäller från vecka 20." Hmm vilken vecka är det idag? 20! Grattis! Vem meddelade Emelie ett hon inte började fören 7:30? Ingen! GRATTIS IGEN!!

Jag kunde snoozat :(


RSS 2.0