The boys are back in town

Våra kära kossor är tillbaka på fältet. Vi var och hälsade på dem i lördags. Jag fick dem på kort!
 


Och idag har jag inte gjort ett skit. Dum som jag var startade jag upp mitt steam häromdagen och spelade lite cs. Hooked. åh så roligt det är! Petra och Alexandra har lovat att följa med mig och spela någon gång. De vet inte vad de gett sig in på!

Jag hittade min mp3 spelare igår också. Den har varit borta sen vi flyttade hit, nu hittade jag den i en liten plastpåse. Komiskt hur allt gömmer sig för mig. Idag har även 4 koppar kaffe kommit in i kroppen, snart kommer jag höra röster och gömma mig för att sedan skrämma livet ur lilla Maggan. Han tittar på konstiga skelett som är på datorn, med massa blommor i sig. Så gaalet! Nej om man ska ta och göra lite nytta. Det regnar här, borde ställa ut blommorna på balkongen så man slipper vattna dem. Fett nice! Tror jag ska fiffla i ordning med min pysselhörna så jag inte belamrar köksbordet hela tiden. Lika bra att sätta igång.

Fredagen den 15:e; en dag i kidnappningens tecken

För ett tag sen blev jag kontaktad utav Maggans arbetskollegor. Då han ska sluta jobba hos dem ville de parta loss lite för honom. Allt skulle arrangeras utan hans vetskap och i form utav en kidnappning. Där kom jag in. Så i en månads tid har jag jobbat för att han inte skulle planera upp något till den 15 maj.

Sagt å gjort, allt flöt enligt plan, inga planer för Maggan 15 maj, månaden flöt förbi sakta men säkert. Han anade inget! (betyder att jag är bäst, för enligt Maggan är jag sämst på att hålla hemlisar, men bara som han tror eftersom han inte får reda på hemlisarna) Fixade på jobbet så jag kunde gå lite tidigare på fredan så att han inte skulle hinna smita någonstans, tänk han kanske skulle överraskat mig med blommor, men ikke. I alla fall... Gav massa hintar om att han borde duscha innan jag kom hem, Maggan börja då tänka med sitt lilla huvud och var inte glad på mig när jag kom hemstressandes för att hitta något bra att ha som ögonbindel. Första tanken var att ta en gammal använd strumpa på den jäveln, men jag lät bli.

Strax efter arton snåret fick jag sms att hans två kollegor som skulle hämta honom var framme med bilen. På med skorna sa jag, vi sak på promenad! Ni skulle sett hans min när jag sa att han skulle ha ögonbindel. Lite förväntansfull men en aning stressad! Haha! Jag var en aning nöjd. Paniken sköljdes över hans ansikte. Han var så töntig också "låt mig inte gå in i några träd!" han behöver ju inte ge mig idéer när jag har tänkt vara snäll. Men men...

Nyfiken som han var börja han gorma lite "jag hör en bil!" var så nära att vi fnittra ihjäl oss. På med ett par hörlurar med lite skön musik, och ett par hörselkåpor på där sen. Åh så roligt! Sen lämna jag dem och drog till stan och drack lite vin med Alexander och två polare till honom. Sket mysigt! Vi var på något litet tälle på söder. Jag hade en toffs mitt på huvet, rolig lugg och mina stora svarta bågar! Kände mig fan hemma, jag tänker dock inte börja älska söder ändå, men det var trevligt!

Kom hem på kvällen och en liten Maggan kom hemringlandes "fan va blåst jag blev, jag var säker på att du och Lina hade lurat ihop något och att det var Erik som hämta mig, men vafan när jag fick av mig bindeln fan va förvånad jag blev, gud va kul jag har haft".

Så, så blev min lilla söta Maggan blåst och överraskad, han fick ett Smartbox med middag för två, så jag ska få följa med, wie! Troligen så blir det franskt kök, älskar vi inte fransk mat?RSS 2.0