En måndag, en helt vanlig måndag

Ja ni! För ovanlighetens skull tänkte jag skriva lite såhär snart efter ett annat! Nu blir ni allt lite stolta va? ;P Jag sitter i sängen och funderar på livet. Jag gör det ofta nu för tiden, det är roligare å göra än att göra allt annat jag måste göra. Jag är en skjutare det har jag väl å andra sidan alltid vetat. Skjuter alltid längst in i det sista. Så de kan gå så de kan gå. Tvättningen gick bra, nu återstår bara den roliga biten av att stryka all skit, det har inte gått lika bra :P Men det kommer, jag har inte brottom.

Diska behöver jag göra också, alltså jag är för lat för att göra varje dag, men jag ska bli bättre. Det är inte så kul. Har förbjudit mamma att komma och hälsa på fören jag har städat. Hon har väntat tåligt i tre veckor nu ;P Alltså jag har småstädat under tiden. Men jag flyttar mest runt saker. Aja, nog om mina förskjutande städvanor.

Jag skulle vilja bli en rockstjärna! Fan va hett eller ballader, fan va nice, elelr ja jag hade nöjt mig med att kunna sjunga överhuvudtaget, jag är inte så kräsen. Jag sjunger i duschen för då hör ingen annan, förutom brevbärarn som skrämde slaget ur mig härom dan. Fyfan va rädd jag blev. Stod och yla som en liten hund och så bara poffpoff kom posten. Hoppas han hade sina hörlurar i som vanligt. Annars tycker jag lite synd om honom.

Ja jag har haft en svår natt härom natten också. I mitt sovande lyckas jag ge mig själv en rakhöger. Det gjorde fruktansvärt ont och jag har ingen aning om varför jag gjorde det men ja, jag hade väl varit elak mot mig själv, needed to be punished!

Så kan de gå när inte haspen är på! Nä om man ska försöka ta och få ordning på dagen. Det ska diskas strykas pluggas gå promenad och handla ägg och mjölk, och jag vet inte hur många timmar jag har på mig :o

Pussar å kramar mina små kissekatter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0