Kvitteri kvitter vår vår vår...

Gud vilken seg dag, känner verkligen att iiiinget händer. Igår var kul, alla ville leka med mig, men jag orkade inte leka med någon. Jag somnade 20:15 på soffan. Sen och segade mig till sängen vid 23, tror jag alltid varit lite sån, försovit på soffan och sen går till säng.

Var på kalas hos min faster igår, hon blev 40, och vi ska inte tala om hur stora mina små kusiner har blivit. Hanna är 1 år nu, och jeeebus. Känns inte som längesen hon föddes och nu går börjar hon tulta runt. Herrejeebus!

Nu sitter jag och fryser, mina naglar är lite blå, och ja det är inte så vackert. Det är sådär kallt så håren ställer sig upp på benen. Jag har massor att plugga men jag har ingen riktig ork känner jag. Snart dags dra fram allt sätta sig ändå. Ska baka en kaka så jag kan tycka synd om mig själv och smaska med kaffe. Ska göra Tindras Kladdkaka med nougat! Nom nom nom! Ooh ska göra kycklingsallad också för jag har massa sallad i min kyl, det får bli matlåda till skolan imorgon också. Ska fixa till en gryta också jag kan frysa in smidigt att ta med sig. Blir super! :)

Häromdagen var jag och lekte med syrrans ena pojk. Hampus, han är så söt. Jag älskar den där lilla krabaten. Att bo så nära och kunna springa över till honom och bara busa järnet. Sen att han somnade på mig och gosa in sig gör de hela inte värre ;) Då känner man sig som älskad moster :D

Jag saknar mina stockholmstanter dock, får bli en tripp uppåt och gosa med dem snart. :)

Jag tror jag behöver bädda sängen också, upptäckte ett 40 cm stårt hål nu :P hehe, undra varför man vaknar och känner att fötterna sitter fast :P Oooh något jag hatar!! När täcket ligger på fel håll, så man får den där äckliga ändan uppåt, uscha.

Nej nu dags att leta fram 3 par jävla sockar så fötterna kanske kan bli upptinade och dra på extra varma byxor. Brrr....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0