Allmänt jobb

Våfflor Våfflor här var de Våfflor!

God eftermiddag kära gossar å tösabetar! Har ni smakat på guds härlighet, den underbara keson?! Den ringlar sig i munnen och grr! Ja mycket god! Dock tror jag den inte är så bra på våfflor? Men det gör inget, vi intalar oss att det är bra ändå.

Idag är en trött dag, en mycket trött dag. Dagen känner sig ledsen och ringlar sakta iväg. För sakta. Jag önskar att det gick lite fortare. Ja därför tänkte jag att jag  bloggar lite undertiden. Jag är ganska dålig på detta men jag försöker.

Har haft en gosig helg med föräldrar och en liten broder som hälsat på mig i den stora staden. Min bror hälsade på folk på tunnelbanan, och provred de flesta lejonen han kunde hitta längs Drottninggatan. Han förklarade även för Maggans bror att en bra tjej är en tjej med stora tuttar. Så där vet ni vad ni ska sattsa på!

Jag behöver folk att övningssminka på, känner nån sig manad? Gosse eller Tös, dås nåt mäter :)
Dock skall väll tilläggas att man ikke är så bra, men jag inbillar mig att övning ger färdighet. Tackar även Maggan så hemskt mycket för utlånandet utav ansikte härom dagen.

Jag har fnitter i magen, vi har i uppdrag att spela in samtal medans vi arbetar, så att vi ska bli bättre! Det är dock jävligt kul när man får kunder som uttrycker sig på speciella sätt. Det ger trevliga stunder till fnitter. Vi tackar våra kära kunder för det, vi älskar er så!

Fan va gott det är med apelsinjuice! Hur ska egentligen juice stavars? Jos? Juce? Jag ska kalla det för festis hädanefter! Den söta gosiga festisen i mitt glas vi dansar tillsammans. Jag har köpt naturgodis, jag inbillar mig att det är mindre ehm godis i dem än vanligt godis. Ja! Det är så jag tror på det hela!

Det är en jobbig dag på jobbet! Haha! Jag älskar mina kollegor, speciellt när de sitter och har dockteater för sig själva för att hjälpa kunder att förstå elens konstiga gång. Å det såg så roligt ut! Haha!

ÅÅh nu blev jag så trött också fel hela tiden, ger upp och gråter lite extra!

Moder jord

Goder morgon vackra värld!

Idag har jag genomfört skrämseltaktiker på tunnelbanan genom att enkelt fråga "Vill du ha min tidning jag är klar med den?!". Jag är så trött på alla tidningar som ligger överallt. Varför måste alla ta en egen som de sen lägger i tunnelbanan eller slänger den. Släng åtminstonde i pappersåtervinningen! Det är något jag saknar hemifrån. Det obligatorska källsorterandet. Det var något alla var tvugna att göra. Visst det är bekvämt att slänga allt i en och samma påse. Men dela upp det lite! Skaffa en lite mindre där du slänger matrester och en stor för övrigt skräp. Röda påsar bränns upp och gröna åker ner i jorden för den är miljövänlig. (Det är åtminstone så vi har tänkt jag å syster yster sedan barnsben!).

Så hjälps åt, det blir trevligare då! :)

image3

RSS 2.0