En helt vanlig onsdag

Idag är en sån fruktansvärt kall dag, jag vet inte riktigt vad som händer. Det är bara otroligt jävla kallt. Mina fötter fryser, jag såg på TV imorse om en familj som lämnade livet i England för att söka lyckan i Italien. Där de skulle öppna pensionat/hotell. De renoverade ett jättefint gammalt hus och skulle göra små lägenheter i det för uthyrning. Det såg bara så förbannat jävla fint ut. Kännde mig så avis. Tänk! Där skulle man springa runt, låta sina barn växa upp. Skulle vara päradajz!

Idag har jag betalat räkningarna, det var inte så förbannat skoj, men kunde ju varit värre. Så är väll ganska tacksam ändå. Det är tur vi är två i familjen här, fy fasän va dyrt det skulle vara annars. Iofs kanske jag inte skulle bo här då, men ändå!

Jag funderar starkt på att lägga mig i ett varmt bad och komma till jobbet doftandes kokos! Hur smarrigt skulle inte det vara? Sitta där och dofta som en härlig liten kaka.

Jag tror snön börjar regna bort nu ser lite trist ut, men det är fullt på balkongen! Där är det 3 dm, underbart. Borde göra en snöängel! Vi har möblerat om i vardagsrummet! Eller nej, Maggan har gjort, han överraskade mig när jag kom hem, det var så fint. Jag kände mig väldigt glad. Sen har vi skaffat lite taklampor. Tro det eller ej men det börjar gå mot mörkare tider och ja det blir ta mig fasen mörkt på kvällarna. Jag köpte en supercool lampa men den hänger typ 2 m ner från taket. Så, det funakr inte ritkigt, men vi ska göra om den lite så den är supertjusig och ha den i mitten på vardagsrummet, lär säkert se lite knäppt ut men det gör inget! Jag inreder som "vi" vill. Maggan är så bra, säger att jag får ;)

Det är snart juletider nu, julkorten är nästan helt klara men det är dags att hänga upp de roliga sakerna! Det är jobbet i helgen. Imorgon ska jag städa ur lägenheten. På min lediga dag! Det kommer bli så frääent! Sen så ska jag hämta alla roliga julsaker, för att se om vi har några ljusstakar. Funderar på om jag ska ställa upp tomtarna och allt redan nu. Annars får jag greja allt i två omgångar, det känns lite "ork", men vi får se! Det ska iallafall bli hur mysigt som helst!

Nej nu är det dags för duschen, behöver gå hemifrån om en timme. SL-kortet måste inhandals också, fy fasen va dyrt allt är!
*Muttrar*

RSS 2.0