Snigelfiesta!


Well, någon gång ska väll vara den första? Precis! Idag är det utgång med kära arbetskollegor. En franskrestaurang är utmärkt på kartan och på menyn är det.... Sniglar! Kommer bli en annorlunda upptäckt. Hoppas att inte lejonkungens "slemmigt men mättande" inte slår in dock. Fy så nastyy!!

Naglarna är lackade, outfiten är på halsbandet sakans dock men det hittas väll snart ;) Bara maken kvar att lägga sen är det förgroggning med Petra. Ikväll ska du supas under bordet kärring! ;)


Jävla tjat...

Här kommer de förbannade bilderna! :P


Här är vårt eminenta vardagsrum, var vänlig och notera de bedåreande dalahästarna som är i ena bokhyllan! :PÄr det inte den mest bedårande lampan ni någonsin har sett?Här är våran lilla fikus, som är så glad och gosig.Vardagsrummet från ett annat håll.Vår sexiga ikea lampa ;DBildbevis!! Jag har faktiskt diskat! Jag har dessutom haft en liten bakdag idag i brist på annat, inte ett spår!
Vårt freaky köksbord, och ja, mönster is the shit. Observera mina fina kökshanddukar!Ja, typ såhär ser det ut hos mig nu. Lite skillnad mot innan ;P

Förtydligande: (detta är den gamla lägenheten)

RSS 2.0