Detta fält måste fyllas i

Home sweet home! Nu har man varit hemma en vecka. Fan va gött väder det är här. Det var kul på Sicilen, lite galet. Var så fuktig luft, min hy har nog aldrig mått bättre. En bra ursäkt till att bada massor i sommar ;)

Fick mersmak på resandet, så vi får se vart det bär av nästa gång. Har Maggan tur kanske han rent av får följa med då också, men man ska inte säga förmycket.

Tar lite skön lunch nu, ska ut i sola och dröna, eller nej, jag ska promenera ikväll. Ja, det ska jag! Dags att börja använda det där dyra träningskortet också, får se om jag kan hitta någon ledig tid ;)

Fett najsigt smink jag köpte på planet förresten. Ska pensla på Maggan och se hur tjusig han blir. Jag måste också passa på alla att rekomendera trosköp, men fan nu kommer jag inte ihåg va märket heter. men jag älskar dem iaf. åh åh åh så gött.

Igår satte jag upp nya gardiner, fan va tjusigt de blev ska ni veta!

come come come with me to italyyyy

åh så vacker jag sjunger. då bär det av till itaaaliaa jag kan bonjourno! så det här ska bli spännande. har en liten bag med kläder och hoppas att det ska bli strålande roligt + vädret då va.

jag har snott tröjjor från maggan så han är med fast han inte är det ändå. knasigt nu, var borta en vecka förut, sen hem en lite snabbt och sen iväg igen. galet galet

men fan va kul vi ska ha! :D

A day in the town

Så nu var man här, några sköna dagar har förflytit. Brorsan blev så glad när man kom, 48h senare ryker vi ihop och undrar hur vi kan längta efter varandra så ;P 2 minuter senare kramas vi och gosar igen, Syskonkärlek när den är som bäst!

Passa på att besöka min frisör medans man är i krokarna, slingning och toppning av frisyren blev de. Han stajla det supertjusigt med massa lockar å grejer, fan så hett ska ni veta ;) Dock fick jag duscha bort det på eftermiddagen det kliade som fan av allt småhår, men men jag har kort som bevisar hur vackert det var! Men det får komma senare.

nu har jag stulit mors dator, och går med jämna mellanrum in och sänker brorsans volum på hans musik, den lilla råttan ökar bara volymen lite så han tror att jag inte har märkt något. Fult men effektivt. snart ska vi äta glass också. That will be GREATE! så att säga. :)

Ρ Øúτ

Trollis

wiie! Nu kommer jag snart kära trollhättan! dåni mouhaha. ska bli så skoj att bara vara nere och mysa länge. funtar på om jag ska ta min porrklänning för att överraska syrrans gubbe, eller om man ska ha en söt liten kjol så mor blir stolt. även rosetter i håret har det funderats över. *not*

igår var det bowling och mys hos maggans förräldrar då fadern hans fyllde år. mycket trevligt, som det iofs alltid är. de ska skaffa en hund! som jag tänker gosa med, hihi

jag funderar på att införskaffa mig en slapptop, någon som har något bra förslag om vad som ska inhandlas. gärna en sexig en! ;D

nej kläder och packning (sista minuter människa) so long!

RSS 2.0