Karaaateeee

Idag är det karate dags, skulle gått i måndags, men jag bangade. Jag kommer få så sjukt mycket stryk så ja det blir väl inget jobb för imorgon lär jag ju ligga helt död pustandes! Men men, skoj ska det bli! Måste prova något nytt ibland.

Jag funderar på om jag ska inhandla häftiga värmespolar som man har i håret och får sexiga lockar! Dock vet man inte ännu om lockarna blir så sexiga måste läsa recentioner och se om de verkar bra. Såg på tv eller om jag läste det, minnet sviktar, men att något sånnat skulle vara vad "varje kvinna måste ha". Ska rulla Maggans skägg i det! Haha!

Kommer bli så ofantligt sexigt säger jag bara!

2009-01-27

GODIS GODIS GODIS, JAG ÄR SÅ GOOOODIS SUGEN!

Men ikke ikke lördag idag :(

2009-01-26

Oj oj vilken dag, seg och äcklig var jag imorse men nu lever man ta sig fan! Lite kaffe och gubbmålning så är man på topp, se Maggans underbara mysmugg som jag har stulit, med min lilla gubbe jag har målat på ikväll ;D

Nu är det snart dags att fösa in Maggan i sovrummet och natta honom så sött. Han ser ut som en
liten tröttgris idag. Men han är ju så söt! <3 Nu sjunger han för mig :) man blir så glad. Vem försöker jag lura, det är jag som är trött som en gris! Trött Trött Trött! Idag har vi ätit nudlar, det är rätt gott, sushi är ingen höjdare skulle jag vilja påstå, men men tidsnog lär man sig nog. Vad har hänt det senaste? Ingen aning fan, syrran har gjort om min blogg, hon gilla inte min gröna ;P men hon får gärna pyssla med det om hon orkar.

Nu lyssnar vi på Britney Spears, Maggan sjunger "u wanna piss on me", och skrattar som tomten. Charmigt, ack så charmigt. Jag har tagit ett kort på honom där han är så trött så han har blivit röd om ögonen och så kisar han lite med ögonen, ser så sjukt hög ut, men det fick jag inte lägga upp :( Men tänk er honom! Skäggig och söt, hög och blöt! haha!

Jag var på sminkning för en vecka sen, det var sjukt kul, bara sitta och blunda och bli snyggt sminkad och få lära sig hur man ska göra hemma, och sen få sjukt bra produkter för summan som det kostade att bli sminkad, VINST! Så sjukt bra foundation, min hy mår som en prinssessa, wounderbar! Nu ska man bara gå och klippa sig också så är man on the top.

Nu skrattar Ellinor åt mig för jag har slarvat bort min mobilladdare dessutom. SCHYRRANS!! ;P Detta händer mig dock 3 gånger i veckan så inget som varken förvånar mig eller skärmmer mig. Maggan hittar den om någon dag. ;D Jag försöker övertala honom om att vi ska bli "färdiga" med lägenheten någon gång, men ja hur ska man kunna prata vett med någon som drar en i håret och skriker "U WANNA PISS ON ME" med världens läbbigaste röst. :P Nu försöker han inbilla mig att han sjöng den riktiga texten, som om säger jag bara, som om kära Maggan!

Nu lyssnar vi på Ane Bruns veriason av True Colours <3 KÄRLEK! youtuba!!  (nej jag är för lat att länka, jobba lite själva för fan)!

Nej dags att sova.
Sleep so very thajt y0!


2009-01-08 helvetets dag

En sån jävla rutten dag! Jag blir bara ledsnare ju längre den går. Ska fan gömma mig under skrivbordet och sakta bara glömmas bort. :( Förstår ni hur jag menar? Den där känslan man kan ha när "nu kan det iaf inte bli värre", så dalar det sakta men säkert bara längre och längre och längre ner på skalan.

Dagen börjar skit bra! Jag är hurtig står och gör lunch och ja det går bra bra bara bra. Sen lyckas jag tappa min mobil i golvet hela bara skenar iväg och tycker att den har gjort sitt det här året. (Kan hända att jag får igång den, ska prova sen är bara inte på humör just nu). Men ja min hitills harmoniska morgon, blir stress! Försöka hitta gammal mobil för att kunna ha istället, vika klart kläderna jag höll på med, äta frukost få klart min lunch. Helvetes!! Sen kommer jag fram till tunnelbanan då missar jag precis det tåget som skulle göra att jag kom i tid till jobbet, och jag kommer istället 10 minuter sent. Jag blir så lack. Sen kommer jag fram då är det den hemskaste pissigaste jävla skit uppgiften som jag bara verkligen hatar att sitta och göra. Känner mig så dum för jag kan inte göra mitt vanliga arbete + det, då blir jag koko i huvet. Måste ha tyst runt om. Då är de kort om folk och så blir det bara bajs allmänt. Bajs Bajs Bajs!

Sen händer massa mer bajs jag blir argig på. Jag skickar massa sms till Maggan att stoppa in kyckling till mig så jag kan få mat och bli lite gladare iaf, då kommer inte det fram till honom. Men han var supersnäll och hämtade mig massa kläder när jag skulle duscha. men nu, jag är hungrig jag väntar på min kyckling och det känns som att bägaren rinner över bara för den där jävla kycklingen över allt som varit idag. Jag blir så ledsen när jag blir bortglömd, speciellt idag.

Nu ska jag gömma mig under mitt skrivbord och lyssna på skit musik! + att jag har haft en finne eller något i hårbotten som jag har rivit hål på så nu blöder jag också. :(

Jävla pissdag!

RSS 2.0