Förändringar

Händer väldigt mycket i mitt liv just nu. Är tillbaka i Trollhättan och huserar, inneboende hos mor och far i väntan på något eget. Då min dator tar mycket plats är den inte förtrogen med att bli uppställd hemma hos dem, utan man får stjäla sig lite internet tid när det går. Lär vara bloggtorka ett tag (som vanligt för min del) när allt  börjar klarna för mig drar det säkert igång igen.

Är på jakt efter en laptop, och är runt och letar. Inbillar mig att blogg känslan blir så mycket häftigare med en laptop. Kunna ligga i soffan och bara slappa, skriva av sig och sen bara med ett litet klick kunna publicera skiten. Trådlöst internet is the shit!

Jag har införskaffat mig ganska sexiga naglar nu också, önskar man ryggen kliad kan man få sig ett kli ;) bara att signa upp sig! Tyvärr är det inget promenadväder här ännu, det har regnat konstant sen jag kom hit nästan. Änglarna gråter kanske. Snart fallens dagar också, ska bli sjukligt skoj att uppleva igen, dock tror jag att jag har lite förhöga förväntningar så får försöka tagga ner och ta det för vad det är och inte inbilla sig massor istället.

Nu har jag semester! Det är fan jävligt skönt! Joakim kom hem från kortids i onsdags, vi kommer jävligt bra överens hitills,inte rykt ihop något större. Han gillar dock inte när man härmar honom och gör grimarser :P Syskonkärlek på hög nivå ;)

Har även hunnit spendera en jävla massa tid med min kära syster och hennes familj. Min systerson Hampus han är ju så go! Busig till tusen och energi för femton, men så go. Han tyckte jag hade för liten byst jämfört med sin mor, så han var så snäll och hjälpte mig ordna detta genom att trycka ner hela min kvittosamling i BHn. Ack så bra det blev :P

Ikväll blir det kalas hos min morbror, 55 år har hunnit flyta förbi sedan han gjorde sitt "peekabo". Ska bli trevligt, får se om vi finner en bra present bara. Det är vårt uppdrag nu; På med regnkläder ner till stan och finna present! Mor, bror och jag! Heliga trean ;)

Det var lite som händer iaf, det som jag känner att jag orkar dela med mig av just nu.

På återskrivande

RSS 2.0