Den tjugotredje fucking september

Onsdag å hääärliga onsdag! Se så vackert jag sjunger i skriven form. Jag har haft väldigt ont i min ena axel, jag har börjat spela igen så är troligen därför, min kropp gillar inte min slappa potatissäckstil när jag tillämpar min hobby. Påtal om hobbys, nu är det dags att göra julkort igen, får inte glömmas bort. Jag längtar efter julen, ska bli kul att julpynta, jag vet redan vart jag ska ha pepparkakshuset, granen är lite si å så med vart den ska få stå, men det löser sig. Allt löser sig haha! Tar man det bara lugnt och fint löser sig allt riktigt bra dessutom. Oftast iaf! Jag springer runt och flyttar runt på tavlor, kan inte riktigt bestämma mig för hur allt ska vara. Vill inte att det ska se ut som en liten minneslund men det får ju inte se knasigt ut heller. Har hittat några fina tavlor från en affär i gamla stan. Får passa på att gå dit, eller vad säger du Petra! ;)

Mmmmhm! Frukost! Underbart! Tänkte tajma in en senare buss till skolan idag, avnjuta lite kaffe och ett ägg innan man beger sig. Skön att inte stressa, vilket jag hade fått göra om jag skulle hinna med den som går om 10 minuter ;P Tar nästa om 25 istället ;P Se Trollhättan är inte så dåligt, har kollektivtrafik var 15;de minut in till centrum. Tuben gick ju med 10/8 min? Något sådant, och ibland inte alls. Det var spännande dagar, när inte trafiken fungerade. Man blev som en yr liten höna. Visste varken ut eller in. Men det hade sin charm också. Bra ha en orsak till varför man var sen till jobbet ;P


Pussar å kramar mina små kissekatter!

En måndag, en helt vanlig måndag

Ja ni! För ovanlighetens skull tänkte jag skriva lite såhär snart efter ett annat! Nu blir ni allt lite stolta va? ;P Jag sitter i sängen och funderar på livet. Jag gör det ofta nu för tiden, det är roligare å göra än att göra allt annat jag måste göra. Jag är en skjutare det har jag väl å andra sidan alltid vetat. Skjuter alltid längst in i det sista. Så de kan gå så de kan gå. Tvättningen gick bra, nu återstår bara den roliga biten av att stryka all skit, det har inte gått lika bra :P Men det kommer, jag har inte brottom.

Diska behöver jag göra också, alltså jag är för lat för att göra varje dag, men jag ska bli bättre. Det är inte så kul. Har förbjudit mamma att komma och hälsa på fören jag har städat. Hon har väntat tåligt i tre veckor nu ;P Alltså jag har småstädat under tiden. Men jag flyttar mest runt saker. Aja, nog om mina förskjutande städvanor.

Jag skulle vilja bli en rockstjärna! Fan va hett eller ballader, fan va nice, elelr ja jag hade nöjt mig med att kunna sjunga överhuvudtaget, jag är inte så kräsen. Jag sjunger i duschen för då hör ingen annan, förutom brevbärarn som skrämde slaget ur mig härom dan. Fyfan va rädd jag blev. Stod och yla som en liten hund och så bara poffpoff kom posten. Hoppas han hade sina hörlurar i som vanligt. Annars tycker jag lite synd om honom.

Ja jag har haft en svår natt härom natten också. I mitt sovande lyckas jag ge mig själv en rakhöger. Det gjorde fruktansvärt ont och jag har ingen aning om varför jag gjorde det men ja, jag hade väl varit elak mot mig själv, needed to be punished!

Så kan de gå när inte haspen är på! Nä om man ska försöka ta och få ordning på dagen. Det ska diskas strykas pluggas gå promenad och handla ägg och mjölk, och jag vet inte hur många timmar jag har på mig :o

Pussar å kramar mina små kissekatter!

Hej världen!

Underbara värld sover ni i höstens början? Jag gillar hösten, det börjar bli kallt. Bra saker brukar hända till hösten. Jag trivs bra i skolan, det är väldigt kul att äntligen ha börjat, känns bra att ha börjat med ett litet basår. Behöver det, hinner man ta reda på vad man vill göra också. Kanske blir ingenjör i slutändan!

Intressant det här och se vart det slutar. Jag saknar mina stockholms brudar men i oktober så smäller det! Då ska vi dansa tills vi spyr! Jag håller på att gå in ett par skor nu så mina fötter är hetingar också ;) Blir en sassy night mina små tanter! ;D Vi får se vilken stass de blir bara, how sexy it shall be! :)

Idag har jag en tvättoplugg dag, har möblerat om lite så jag ska få in ett skrivbord så jag slipper sitta i köket och plugga, det blir så instängt, det är ju inte så bamsestort nämligen :P nä så det får bli att sitta här inne, får man se om man ställer upp den gamla burken också. Mikael skulle komma spela dataspel med mig kan de va bra ha två så man slipper slåss! Joakim blir väl glad då också, hans burk laggar lite flyter inte helt å spela på, kan han få komma till sin älskade syster och äga lite ;P

Vad händer annars då? Nja tar de rätt soft, ska väl dammsuga också, sikket spännande liv, jag städar pluggar å tvättar! Wuhu! Ska ner till götelaborg också, köpa lite balsam. Det finns inte här! Jag grät lite, men efter att google gjorde sitt jobb, så ja då fann man vad som eftersöktes.


Mitt lilla lilla kök ;D
RSS 2.0