18:11

Jag vill skriva något men jag känner inte att jag egentligen har något intelligent att skriva. Så här kommer något.

Jag vill veta vem killen är som skjuter mot dig olof. Det var han som dödade mig *mummel* aja! Jag stannade upp där lite och så sköt han, jaha. Jag kör autosniper, det blidde fel. Hehe. Gå inte fram. Jag går långt fram. Nähä. Ni måste hålla cw jag håller lång. Akta cw. (det är folk som spelar då, jag har ingen koll på vem som säger vad) 3 minst! Asså det är helt kööööö... Haha Har alla awp. *tystnad* *jättelång tystnad* skit i det det är ingen där. Nähä skit it då. En grafiti, men han gick därifrån. *obegriplig skånska* Nä jag fattar inte (sagt av samma) Jag kan lägga. jag köpte . ligger en. ligger 2 och jag köpte. Det skiter jag i bla bla bla jag orkar inte. Jag orkar inte ens hålla tonen *det var ett försök till sång* Mörk mitt iallt. Jaaa. Akta mitten. Gå ut mitten. En är förbi. En i spawn. Jag är så jävla vit. Lär hålla en mörk. Boosta upp mig då. Näe. En bakom platålåda. Han är död. In nu. En vid pff... Håll. Jag tror han är afk. Hälften droppa A. Var det inte 9-6 till oss. Jo. Då e det la fan inte sista. Jag räknar fel, jag räknar matte i skola inte hemma. De går mot A. *tystnad* Jag är tbassnart. En i mitt kommer fram lång. En sitter i mitten. Åhherre! Helt vit! Akta lång de är över. Gropen med AW. Båda i slope. Jag har en flash till. Båda två där. Men vafan är de här. En till där. VA!? Ja! Han sköt mig från långa. Nej. Jo. Han sprang dit efter han dödat dig. Nej jag hörde skottet jag vet hur jg titar. Han var precis framför dig sen sprang han mot lång. Asså det är helt sjukt att de aldrig blir vita. 1 mitt 4 cw. Ahmen! Ja folk cw. Hmm. 2.3 får en konstig känsla. *tyst* Asså....Asså... bra! Lång eller? En är oj oj oj. Helt vit, 2 över 3 över. Nån lång. Ahmen han var där uppe. Jaha. Nu! Kan någon smoka bitten kan vi stakka på a. De verkar bara köra A jag boostar cw. Nu kör de B för de. Jaha. Asså han där är helt störd nu ju. A eller B. B! B!B! Vad i helvete. Jaaao men eh. Jag måste fan dra och laga mat. Jaha nu var de klara

Så där kul kan det låta under tiden.

Untz Untz Untz

Prx ;> lär mig sjunga så knasiga saker. Nu springer man runt som ett litet fån och låter som man satt i halsen alt. trycker ner något i den. Men det är bra ändåååe!!

Nu ska jag springa iväg och göra matte tenta. Wisch mes luck! :))))))))))))))))

Bullar och apelsinsaft

Åh jeebus jag har lekt så mycket! Nu är jag fattiglapp (pengar kommer imorgon) men fan så skojsigt jag har haft! :D Var och lekte med yaoi.se folket in das mölndal! Gjorde bus! :o Lurad upp i skog :( Men jag härdade ut och flåsade upp för backen. Tur jag har bättre kåndis än jag haft tidigare :P Det var superfin utsikt ändå så jag var rätt nöjd när jag kom upp :P Det var mysigt iaf! :)

Sen var det en vecka som bara studds studds runt plugga där jobba där. Hände massor :) Så nu både pluggar och jobbar jag. Kommer gå finfint :) Helgen inledde jag, Emma och Nicklas skrålandes massa singstar. Haha det var fan så roligt :D Något hes blidde man! Lördagen var det dags att ta nya toner, grillgettogather hos Liselotte och Toni. Mysepys! Mysepys! ;D Man blir så glad att vara runt gosiga vänner :)

På söndagen sen hände det roligaste! Då bytte jag och pappa däck på bilen :P Jag fick vara första fäljputsare! Oj oj oj Ni skulle sett vilket vackert jobb jag gjorde. Helt väck i huvudet var jag. Jag kom i säng sent och upp tidigt. Perfekt! ;P Sen hämtade vi mor och bror och åkte ut och käkade. Fick jag mat som tack för hjälpen :) nom nom nom! När man har jobbat för mat smackar den godare! :D Familjen sprang runt i massa affärer vilket gjorde mig ännu tröttare så när de gick in på maxi för att handla satt jag kvar i bilen och sov en stund :P Det var hur gott som helst. Blev sådär äckligt varmt i bilen så man dosar av som fan. Åååh somnar som skönast i bilar eller när jag åker buss. Det är också gott, om solen ligger på.

På måndagen orkade jag ingenting och så blev jag ledsen för jag hade inga rena kläder :P Tur nog var tvättstugan ledig, så där spenderade jag hela dagen, tvättade allt och strök och manglade och höll på. Tisdag åkte jag till Liselotte, vi drack kaffe spela cs och så lagade vi flygande jakob. NOOOOMNOOOMNOOOM!! Vad har jag gjort sen, jobbat pluggat. Dansat runt lite. Idag pluggade vi och spelade cs efteråt. ;D imorgon blir det jobb och sen blir det mer plugg. Tenta på lördag. Sen ska jag åka och hälsa på min lilla farmor tänkte jag :)

Nej om man ska krypa till kojs så man är pigg och go inför arbetsdagen imorgon. Ah wiiie! :)

RSS 2.0