Du älskar speldosemusik

Hello sassy bitches!

Idag orkar jag inte gå upp ur sängen. Jag har värsta ont i mina små ben, men jag har ingen aning om vad jag har gjort. Tycker mig inte har gjort något knasigt. Nu somna röven och benen också, fan vad det killar! Nä jag har varit påväg till affären sen klockan tio. Det är väldigt oskillat utav mig att inte ha någon frukost hemma, men jag orkar inte va bäst längre så är det bara. Får ta det lite lugnt och låta någon annan vara det sådär någon gång ibland också.

Jag har lärt mig hur man snabb byter låtar i spotify, visades sig att har jag direktknappar på datorn! som dessutom lyser, men jag trodde inte de fungerade så jag har aldrig brytt mig om dem, jävligt praktiska var de. Japp så nu går det snabbt! Igår var jag hos Emma, på krämparty! Eller vad man nu kallar det, för massa krämer å bös i ansiktet, så känn nu! Len som en babyröv i fejset! :D Jävligt vackert!

Nej men vad ska vi äta idag? Jag var och åt paj hos mamma giår. Jag kom precis lagom till när den var färdig. Jag har en smärtande huvudvärk har haft i flera dagar. Jag har slutat med lite dåliga vanor, eller ja typ, men är väl kanske det. Haft den sen igår kväll, kom ilande till melodifestivalen :( Så när jag kom hem, prata jag lite med Mikael innan jag stensomnade på soffan, vaknade vid vad var klockan 3-4 Dipp1 hade skickat sms, fick dra en mix innan det var dags att sova mera. Stensomande och vaknade vid åtta. Kollade jag på nån svt serie på voddler, rätt nice! Väntade på att affären skulle öppna och någonstans däremellan blev jag lat och bäddade ner mig bättre.

Jag väntar på löööning! Ska jag prova baka tindras kladdkaka med nougat! Låter det inte underbart? Jag älskar nougat så passar mig perfekt! sen aksnek hmm nä jag vettefan. Jag tänkte på något som försvann.

Nä va säger ni? Mösa sig ut i kylan och införskaffa frullen. Måste ha mjölk till mitt lilla kaffe :)

Över och ut som man säger när man leker tittut

RSS 2.0