Hönekaka

Ååååh är det inte för smaskigt?! Jag hittade det häromdagen när jag sprang runt i affären med min syster. Där låg den, mumsig hönekaka och tittade på mig. Jag tycker det är tråkigt att julikakan är borta. Minns ni den? Den feta fluffiga hönekakan. Åååh det riktigt vattnas i munnen när man funderar på den.

Idag känns som en jävligt bra dag! Öppnade fönstret när jag gick och la mig inatt. Vaknade av frisk luft och fågelkvitter, gud så underbart det kändes. Våren kanske äntligen är påväg. Idag har dagen bestått av att fixa iordning med disken som jag hade staplat i köket. Tittat på mina älskade desperata husfruar. Hatade serien när den kom, men nu är jag ordentligt hooked. Har röjt upp lite i allmänhet hemma, men jag lyckas inte hitta toapappret, så nu funderar jag på om jag har köpt något överhuvudtaget. Säkert inte! Jag är lite vimsig av mig så förvånar mig inte för fem öre.

Brr kalla händerna blev helt plötsligt.

Bloggeribloggera

Snigelpost!! Uppskattar vi den inte något fruktansvärt? Är fan inget trevligare än att få post som inte är räkningar/reklam då. Men ett brev! Det kom ett brev på posten som var till mig. Jag blev så glad. Underbart med s:iga ord och finigaste märket. FAT!! <3 han gör så bra saker. Man blir så glad. När han var här lämnade han mig en fin lapp jag hittade i köket. Sånt är intressant har ni tänkt på vad små saker som kan göra en glad. Och andra små saker som kan göra en så arg. Jag har märkt att jag har en kort stubin. Beroende på vad det är. Vanligen brukar den vara lång. Förr var det så iaf. Nu bara BAH! GAH! minsta lilla fysan.

Oooh jag har gjort ett ljusbord hemma. Glasbord med ficklampa under! Det nu, nu kan jag måla så otroliga saker och låssas att jag är grym. Ibland får man tänka lite! Då blir det smartigheter som händer. Ikväll är det liga spel. Igår på träningen var jag grym! Usch va geekigt, jag tränar på sån skit, men men! Det var en rolig bana, jag lyckades sätta mig i gräs, HELA jävla tiden. jag visste att det var där men ändå kundej ag inte låta bli att sätta mig där. Idioten nummer ett men men! ;D Det ska nog gå bra.

Nu ska jag leta upp min syster och åka till överby och mysa lite!

Kvitteri kvitter vår vår vår...

Gud vilken seg dag, känner verkligen att iiiinget händer. Igår var kul, alla ville leka med mig, men jag orkade inte leka med någon. Jag somnade 20:15 på soffan. Sen och segade mig till sängen vid 23, tror jag alltid varit lite sån, försovit på soffan och sen går till säng.

Var på kalas hos min faster igår, hon blev 40, och vi ska inte tala om hur stora mina små kusiner har blivit. Hanna är 1 år nu, och jeeebus. Känns inte som längesen hon föddes och nu går börjar hon tulta runt. Herrejeebus!

Nu sitter jag och fryser, mina naglar är lite blå, och ja det är inte så vackert. Det är sådär kallt så håren ställer sig upp på benen. Jag har massor att plugga men jag har ingen riktig ork känner jag. Snart dags dra fram allt sätta sig ändå. Ska baka en kaka så jag kan tycka synd om mig själv och smaska med kaffe. Ska göra Tindras Kladdkaka med nougat! Nom nom nom! Ooh ska göra kycklingsallad också för jag har massa sallad i min kyl, det får bli matlåda till skolan imorgon också. Ska fixa till en gryta också jag kan frysa in smidigt att ta med sig. Blir super! :)

Häromdagen var jag och lekte med syrrans ena pojk. Hampus, han är så söt. Jag älskar den där lilla krabaten. Att bo så nära och kunna springa över till honom och bara busa järnet. Sen att han somnade på mig och gosa in sig gör de hela inte värre ;) Då känner man sig som älskad moster :D

Jag saknar mina stockholmstanter dock, får bli en tripp uppåt och gosa med dem snart. :)

Jag tror jag behöver bädda sängen också, upptäckte ett 40 cm stårt hål nu :P hehe, undra varför man vaknar och känner att fötterna sitter fast :P Oooh något jag hatar!! När täcket ligger på fel håll, så man får den där äckliga ändan uppåt, uscha.

Nej nu dags att leta fram 3 par jävla sockar så fötterna kanske kan bli upptinade och dra på extra varma byxor. Brrr....

RSS 2.0