2011-09-18

Idag har jag varit på skattjakt i skogen, några skatter hittades men det var supersvårt med saker gömda under stenar och grejer, sen kom regnet så då fick vi ta och ge oss. Var halt att balansera på stenar med massa mossa, och ja som vi alla vet så är ju inte min balans den bästa. Så efter att ha skrikit till Daniel att han var tvungen att vänta på mig och några illtjut för alla dessa hemska varelser som bor i skogen hittade vi ut till bilen igen. Skog är väl och har heller aldrig varit min passion, de hemska små insekterna har en tendens att inge skräck i mig.

Imorgon ska jag iväg och träna så därför tänkte jag värma upp med lite pizza ikväll, jag har ju inget att träna bort i övrigt så tänkte bäst att äta upp sig så man inte jobbar för jäves,  ;)

Nädå men det blir pizza och jägarna 2 ikväll med Daniels underbara vänner. Så vi satt och kikade igenom Jägarna (1an) igår så vi ska fatta något. Jag trodde inte jag hade sett den överhuvudtaget men sen gick det upp för mig att jag visst har gjort detta. Fick mina små flasch backs. Ska bli kul och se hur de har gjort en uppföljare. Kollegor till mig sa att 2 an var bra så ska bli kul och se om man har samma smak ;) I ettan nu störde jag mig dock lite på att Lassgård försöker prata med någon fin dialekt för att i nästa scen ha gått över till sin vanliga rikssvenska. Så jag hoppas detta inte kommer va något som upprepas.

Japp vi får se vad som händer och sker, nu ska jag ta och fixa frisyren och sminka mig om jag orkar.

2011-09-04

Åhh äntligen är man frisk igen, nästintill iaf lite små snorig fortfarande men nu kan man ju röra sig utan att tro att man ska kvävas ihjäl iaf. Daniel är ute på cykelturné och jag kan glassa runt i ett lakarn hemma, livet är bra gött ibland. Katten tittar dock lite konstigt på mig.

Har fått för mig att jag ska baka idag, måste bege mig och köpa lite jäst först så ska jag göra några enkla winerbröd jag hittade, och kanske lite värmlandstårta också, mumma! Skulle gjort det när jag fyllde år men det var smidigare med fruktsallad.

Nu har jag rensat ur min garderob, var gött att bli av med lite, skadade verkligen inte. Nu är det bara resten som ska röjas, men det är mitt projekt idag! Det och baka, jag tror jag är någon wounderwommaaan.

Ska införskaffa mig ett gymkort nu i veckan också, sen är det dags att hugga igång.

Vi var i Danmark en sväng på semestern hittade sagogatan.


RSS 2.0