2012-02-12

Åååh ljuva dag, massa positiva saker, och nu ska jag delge om klantighet som blir rolighet för andra ;P Jag och min kära farbror var på en liten shoppingrunda. Vi avslutade med att gå in på ica, vi använde inte vår vanliga sån där scanings grej utan gick och tog smör och ägg för att sedan begå oss till kassan. Jag gick iväg till kiosken för att inhandla förnödenheter medans farbror betalade för att möta upp mig. Han kom strosande med den där blicken att han var helt i sin egna värld. Jag funderade på hur han hade fått plats med äggkartongen i fickan, så jag frågade "men var har du grejerna" han titta på mig som om jag var från en främmande plats "vilka grejer".

Min kära farbror hade alltså betalat och bara gått iväg. Vi fick både ägg och smör och ett jäkligt gött skratt påvägen hem. :P

                                                                                                                                                 over and out


2012-02-02

12-02-02 det måste ju vara en strålande dag. Det känns som det mesta bara flyter på och känns underbart. Livet tuffar på, jag har kommit igång och tränat. De ni! Äter ordentligt, så nu ska kilona bara rasa av! Jag är ju redan snygg då va men fan va sexig jag ska va ;)

Jag sitter nu i min oerhört sexiga chockrosa onepiece jag fick av min syster och familj i julklapp. Jag var en stark hatare till dessa dressar. Men jag måste nog faktiskt erkänna att jag är rätt kär att bara sitta och mysa i min lilla dress och bara känna mig tillfreds.

Om ni är, som jag, kaffe älskare så måste ni bara prova apelsinkaffe. Jag köpte det från kahls och det är så underbart gott! Mamma köpte det för några år sen i Stockholm när hon var på besök i den stora staden. Så när jag och Daniel var där i höstas passade jag på när jag sprang förbi en Kahls affär. Det är så ljuvligt! Det har en eftersmak av romerskabågar. Jag smälter!

Nu la jag fötterna på soffbordet och bredde ut mig så möe jag kunde. Åååh dags å slå på tvn och försova lite innan man går å lägger sig för att göra sista arbetsdagen den här veckan. Yes! Äntligen fredag! :))


Over and out.

RSS 2.0